NTKOY.FI - Nivalan Timanttikairaus Oy
NTKOY.fiSuomeksiIn English
Piintarkkaa Timanttikairausta. Laadukkaasti ja ammattitaidolla.

EtusivuPalvelutKalustoYmpäristöOta yhteyttä
 


Teemme työmme luottamuksella ja ympäristön ehdoilla

Ympäristönsuojelu on meille erittäin tärkeä asia. Pyrimme ja toimimme aina mahdollisimman vähän ympäristöä rasittaen. Otamme maasto-olosuhteet ja vuodenajat mukaan kairaustyömaiden ja työaikataulujen suunnittelussa. 

Huolehdimme henkilöstömme ammattitaidosta ja ympäristötietoudesta jatkuvasti, jotta kairaus sujuu alusta loppuun ympäristöarvoja kunnioittaen. Työntekijämme ovat koulutettuja reagoimaan mahdollisiin uhkatilanteisiin välittömästi.

Toimintaperiaatteisiimme kuuluu kairaustyömaan siisteydestä huolehtiminen siten, että luontoon ei jää roskia tai muuta jätettä toimintamme jäljiltä. Roskat lajitellaan ja niiden kierrätyksestä ja asianmukaisesta hävittämisestä huolehditaan. Jäteöljyt kerätään tynnyreihin, jotka kuljetetaan varastoomme, josta edelleen kootusti kierrätyspisteisiin. Toimintamme jatkuvuuden kannalta polttoaine- ja öljyturvallisuus kuuluu tärkeänä osana kairaustyömaittemme toimintaan. Tavoitteenamme on olla päästämättä pisaraakaan polttoainetta tai öljyä maaperään. Ääritilanteita varten kairayksiköittemme vakiokalustukseen kuuluu öljyntorjuntakalustot.

 

www-sivut: Tietotemput Oy © 2008 Nivalan Timanttikairaus Oy, www-sivut: Tietotemput Oy